Allergie aan Zee

Aanmelden

Met deze wizard meldt u zich aan voor Allergie aan Zee.

Dit congres wordt mogelijk gemaakt door  Stichting Rotterdam-Leeuwarden Expertise Obstructieve Longziekten.

Door uzelf aan te melden verplicht u zich tot het voldaan van het inschrijfgeld. 
Annulering wordt verrekend door Stichting RoLeX. Het afsluitende programma en verdere informatie ontvangt u ca. 1 week voor aanvang van het congres.

Op de volgende pagina kunt u uw aanmeldgegevens online invoeren. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw aanmelding en een factuur.

Let op! Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst uw spambox.

Kunt u de bevestigingsmail niet traceren, stuur ons dan een mail op info@morganiseren.nl. U ontvangt dan een kopie van de bevestigingsmail. S.V.P. NIET DUBBEL AANMELDEN !!!

De betaling van het cursusgeld dient vooraf betaald te worden op rekeningnummer NL95 RABO 0306 2359 78 tnv Stichting Rotterdam-Leeuwarden Expe, ovv het factuurnummer.

 

Ga verder

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Persoonsgegevens

! Om een evenredig aantal LA en KNO artsen te verkrijgen is er momenteel geen mogelijkheid om u aan te melden als Longarts of Longarts i.o. Wanneer er meer plekken beschikbaar komen kunnen we u daarvan op de hoogte stellen als u ons een mailtje stuurt: info@stichtingrolex.nl.
! Om een evenredig aantal LA en KNO artsen te verkrijgen is er momenteel geen mogelijkheid om u aan te melden als KNO arts of KNO arts i.o. Wanneer er meer plekken beschikbaar komen kunnen we u daarvan op de hoogte stellen als u ons een mailtje stuurt: info@stichtingrolex.nl.

Factuurgegevens

Uw factuur wordt automatisch samengesteld. Uw naam en adresgegevens, zoals bij persoonsgegevens ingevuld, zullen hiervoor gebruikt worden. Wanneer u een andere tenaamstelling op de factuur nodig heeft kunt u dat hieronder invullen. Als u op een later tijdstip nog wijzigingen in de factuur nodig heeft worden daar administratiekosten voor in rekening gebracht. (€15.-)

Werkadres

Bijzonderheden

Akkoord

! Het lijkt erop dat u een 'verplicht' veld niet hebt ingevuld of een keuzevakje niet hebt aangevinkt. Kijk de lijst nog even goed door en controleer uw gegevens. Ontbrekende velden worden in rood aangegeven.

Ga verder

Bedankt voor uw aanmelding.

Binnen enkele minuten krijgt u automatisch een bevestigings-email met een bijgesloten factuur.

Let op! Bij sommige mailprogramma's, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.